MVD Inan iLaser laserleikkauskoneet

Hinnat alkaen 149.900,00 €
MVD iLaser on laadukkaasti Eurooppalaisista osista suunniteltu ja rakennettu kompakti levylaser. Toimitetaan kompaktina pakettina, jossa kone ja kaikki komponentit laserlähde, leikkuupää on kaikki asennettuina yhdeksi paketiksi joka sopii normaaliin maantierahtiin. Pienempi asennusaika ja asennusalue. Käyttäjäystävällinen käyttö- ja huoltotoimenpiteille helposti aukeavien sivusuojien ansiosta.

Ominaisuuksia / perusvarustus mm:
- ESA 675W 21" tai LYNCA 19", CNC ohjaus - LIBELLULA (1 lisenssi per kone) tai LANTEK Nestaus ja CAD/CAM ohjelmisto - Savukaasusuodatin, kuljetin ja jäähdytin - IPG LASER tai Raycus resanaattorit - Precitec tai Raytool leikkuupää - Mahdollista leikata O2 & Typpi & Ilma (kompressori ei sisälly) - Vaihtopöytä - Kameravalvonta - Nopeampi ja tehokkaampi lastaus purku/vaihtopöydän ansiosta - Kosketusnäyttöllinen teollisuus CNC -ohjaus - Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
MVD MAKİNA SANAYİ A.Ş on Turkin vanhin levytyökoneita, särmäyspuristimia, levyleikkureita, laserleikkauskoneita ja plasmaleikkauskoneita valmistava yritys. Se perustettiin vuonna 1950 Turkin Konyaan. Tänä päivänä MVD Inan on menestyvä perheyhtiö jonka omistus on jo kolmannessa sukupolvessa. MVD Inan valmistaa yli 600 konetta vuodessa ja yhtiöllä on edustaja yli 50 maassa maailmanlaajuisesti. Koneita on toimitettu yli 90 maahan ja yrityksestä onkin tullut ajan saatossa yksi johtavista levyntyöstökoneiden valmistajista Euroopassa ja alan johtava valmistaja Turkissa. Yrityksellä on käytössä ISO 9001 laatujärjestelmä ja koneet ovat CE-sertifioituja. MVD Inan koneet maahantuo yksinoikeudella Ercoset Oy.

Pyydä tarjous tai lisätietoja