Dener laserleikkauskoneet

Dener Legend on ainutlaatuinen laserleikkauskone, jolla on alhainen energiankulutus ja erittäin suuri leikkauskapasiteetti vähimmäiskustannuksin. Pölynkeräyskansi avataan ja suljetaan leikkauspään asennon mukaan. Samalla se varmistaa, että kaasuja tai savua ei pääse työympäristöön. Pöytäjärjestelmä on suunniteltu lisäämään työnkulkua materiaalin helpolla asettamisella pöydälle ja pöydän nopealla vaihdolla.
Levyn kulma ja asento löytyvät automaattisesti käyttämällä 3-pistetunnistusmenetelmää levylle. Levyn koko ja muoto saadaan asetettua automaattisesti kamerajärjestelmän avulla.
Kuitulaserit on lähtökohtaisesti tehty huoltovapaaseen tuotantoon. Merkittävin syy on diodin käyttöikä, joka kestää noin 100 000 tuntia.
Dener Makina perustettiin vuonna 1974 Turkin Kayserissä. Yrityksestä onkin tullut yksi tärkeimmistä metallinmuovausalan valmistajista maailmanlaajuisesti ja se toimii Incesu-Kayserin teollisuusalueella, 1,3 miljoonan m²:n tiloissa. Perustamisestaan lähtien Dener Makina on omaksunut korkean laadun ja uusimman teknologian tuotannon periaatteen ja jatkaa palveluaan ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti valmistaen koneita, joilla on CE-sertifikaatti. Yritys valmistaa yli 45 vuoden konevalmistusalan kokemuksen antamalla luottamuksella pääasiassa laserkuituleikkauskoneita, servo-sähköisiä, hydraulisia ja hybridisärmäyspuristimia, levyleikkureita ja plasmaleikkauskoneita. Dener Makina on Turkin johtavia valmistajia, jonka palveluksessa on alan asiantuntevinta henkilökuntaa.

Pyydä tarjous tai lisätietoja