JEFFHITEC S-AERO leikkuuneste-emulsio metallien vaativaan sahaukseen ja lastuavaan työstöön.

JEFFHITEC S-AERO 7 on rikistä ja kloorista vapaa mikroemulsio, joka on erityisesti suunniteltu vastaamaan ilmailu- ja ydinteollisuuden asettamia vaatimuksia.
JEFFHITEC S AERO on monikäyttöinen kaikkeen työstöön sopiva neste, lastuavaan koneistukseen sekä kaikkeen hiontaan. Sillä on erinomaiset lastunkuljetusominaisuudet.
JEFFHITEC S AERO on käsitelty erityisesti estoaineella, jotta sitä voitaisiin käyttää varsinkin alumiiniseoksille, joita mielellään käytetään lentokoneteollisuudessa, jotka ovat erittäin herkkiä hapettumiselle ja. Se on yhtä lailla inerttiä kuparin ja sen seosten kanssa.
JEFFHITEC S AERO:n käyttökonsentraatio vaihtelee 5 - 10% työstön vaikeusasteen mukaan.
Emulsio tulee valmistaa lisäämällä JEFFHITEC S AERO veteen ja sekoittamalla samanaikaisesti. JEFFHITEC S AERO on sekoituskelpoinen kaikenlaisen veden kanssa: kovan ja pehmeän, ilman vaikutuksia mikroemulsion stabiliteettiin.
JEFFHITEC S AERO on kehitetty ensiluokkaisten raaka-aineiden pohjalta. Se ei sisällä mitään itsestään muuttuvaa, eikä myrkyllistä tai vaarallista aineosaa. CLP-asetuksen lisäksi olemme myös kieltäneet aineiden käytön jotka on: - luokiteltu CMR (karsinogeeninen, mutageeninen tai lisääntymiselle vaarallinen), tai sisällytetään luvanvaraisten aineiden luetteloon, joka on julkaistu Euroopan kemikaaliviraston verkkosivustolla.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!