CUBO 350 NC BOX automaattivannesaha

Tekniset tiedot:

Sahauskapasiteetti 0° Pyöreä: 305mm
Neliö: 250mm
Suorakaide: 350x200mm
Sahauskapasiteetti 45° vasenPyöreä: 255mm
Neliö: 230mm
Suorakaide: 230x200mm
Sahauskapasiteetti 60° vasenPyöreä: 175mm
Neliö: 155mm
Suorakaide: 170x100mm
NippusahauskapasiteettiMaks: 300x160mm; Min. 90x10mm
Sahauskapasiteetti umpiaine 0 ° (C45)200mm
Teräkoko3370x27x0.9mm
Terämoottori1,8KW
Teränopeus15-100 m/min
Syöttökelkan isku515mm (toistava)
Syöttökelkan moottori0,75KW
Minimi jämäpala80mm
Hydraulisäiliön tilavuus20L
Jäähdytysnestetankin tilavuus100L
Minimi sahattava mitta15mm
Maksimi sahattava mitta9999mm
Mitat2200x2385x1610mm
Paino950kg
Sahauspöydän korkeus880mm

CUBO 350 NC BOX automaattivannesaha ominaisuudet

CUBO- sarja

Automaattivannesahan suojat auki.
CUBO on automaattisahasarja, joka on kehitetty optimoimaan käyttäjän käyttökokemus erilaisten tyyli- ja toiminnallisten innovaatioiden ansiosta. Käytön helppokäyttöisyys ja turvallisuus sahausprosessin aikana tekevät siitä ihanteellisen työkalu mihin tahansa työympäristöön.

Suojaus ja saavutettavuus

Cubo 350 on suojattu, mutta huollon saavutettavissa.
CUBO 350 NC BOX -laitteessa on integroitu suojajärjestelmä koneen kaikilla puolilla, jotta varmistetaan käyttäjän maksimaalinen turvallisuus sahausprosessin aikana. Suojaus eivät kuitenkaan estä koneen kaikkien sisäisten osien (liikkuvien ja muiden) täydellistä saavutettavuutta huollon yhteydessä.

Kosketusnäyttö: innovatiivinen ja intuitiivinen

Imet CUBO- sarjan ohjauspaneeli.
7" tuuman kosketusnäytön avulla (yksinkertaisella ja intuitiivisella grafiikalla käyttäjän käyttökokemuksen optimoimiseksi) on mahdollista asettaa ja ohjata kaikkia koneen sahausparametreja. Käyttöliittymän avulla voit luoda sahausohjelmia eri kappalemäärillä ja pituuksilla samalle tangolle ja tarkastella sahausprosessin mahdollisia virheitä.

Numeerinen ohjaus ja sahauksen hallinta

Imet CUBO- sarjan ohjauspaneeli.
Ohjaukseen voidaan tallentaa jopa 99 sahausohjelmaa, kussakin 40 sahauspituutta ja 9999 kappaletta kullekin ohjelmalle. Kone laskee automaattisesti terän paksuuden, leikattavien kappaleiden kokonaismäärän, leikkauspituuksien asetukset ja hallitsee sahaustyökierron automaattisesti.

Materiaalin tunnistus

Imet CUBO metallivannesahan kappaleen tunnistuksen anturi.
CUBO 350 NC BOX on varustettu mekaanisella laitteella materiaalin ja leikkauksen aloituskohdan automaattiseen havaitsemiseen, mikä optimoi sahausprosessin. Sahauksen loppumisen hallinta tehdään sen sijaan säädettävällä ohjauskytkimellä.

Terän invertteriohjaus

Sahan terämoottoria ohjataan invertterin avulla.
Kaikki CUBO- sarjan automaattivannesahat (BOX ja FLAT versiot) on varustettu vakiona portaattomasti säädettävällä teränopeudella.

Teränpuhdistusharja

Imet metallivannesahan teränpuhdistusharja.
Terän pitämiseksi puhtaana ja estääkseen lastujen vahingoittamasta sahauksen laatua, puoliautomaattiset ja automaattiset IMET-sahat on vakiona varustettu moottoroidulla nylonharjaksisilla teränpuhdistusharjalla.

Lisävaruste: Sumuvoitelulaite

Sumuvoitelualitteisto on KTECH sarjan sahoissa vakiovaruste.
Kaikkiin Imet metallivannesahoihin on mahdollista lisätä sumuvoitelujärjestelmä jäähdytysneste-emulsion leviämisen välttämiseksi, pitäen työskentelyalueen täysin puhtaana ja jotta kone voi aina toimia tehokkaimmalla tavalla; se toimii automaattisesti käynnistyen ja siinä on 2 suutinta terälle sekä 1,3 litran säiliön tilavuus.

Pyydä tarjous tai lisätietoja