Dener hydrauliset NC ja CNC levyleikkurit

Dener hydrauliset levyleikkurit ovat markkinoiden parhaalla hinta-laatusuhteella olevia koneita, mikä tekee niistä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon.
Dener levyleikkuri on saatavana vakiona 6-20 mm vahvuuksille ja 3-6 m leikkuuleveyksille. Koneita on saatavana erikoistilauksesta myös suurempina malleina sekä leikkureiden ympärille voidaan suunnitella myös vaativampia järjestelmiä leikattavien levyjen käsittelyyn. Dener levyleikkurin runko on yksiosainen vahva hitsattu rakenne, joka varmistaa tarkan leikkuun ja pitkän käyttöiän. Tuottavuuden varmistaa käyttäjäystävälliset ohjaukset ja kattavat varusteet. Käyttäjä antaa ohjaukselle materiaalin vahvuuden ja tyypin sekä halutun leikkuumitan, jonka jälkeen kone säätää terävälyksen, teräkulman (malli cnc) ja takavasteen aseman automaattisesti. Erittäin pienet leikkuu- ja ylläpitokustannukset.
Dener Makina perustettiin vuonna 1974 Turkin Kayserissä. Yrityksestä onkin tullut yksi tärkeimmistä metallinmuovausalan valmistajista maailmanlaajuisesti ja se toimii Incesu-Kayserin teollisuusalueella, 1,3 miljoonan m²:n tiloissa. Perustamisestaan lähtien Dener Makina on omaksunut korkean laadun ja uusimman teknologian tuotannon periaatteen ja jatkaa palveluaan ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti valmistaen koneita, joilla on CE-sertifikaatti. Yritys valmistaa yli 45 vuoden konevalmistusalan kokemuksen antamalla luottamuksella pääasiassa laserkuituleikkauskoneita, servo-sähköisiä, hydraulisia ja hybridisärmäyspuristimia, levyleikkureita ja plasmaleikkauskoneita. Dener Makina on Turkin johtavia valmistajia, jonka palveluksessa on alan asiantuntevinta henkilökuntaa.

Pyydä tarjous tai lisätietoja