XSMART3 automaattivannesaha 90° sahaukseen.

Tekniset tiedot:

Sahauskapasiteetti 0° Pyöreä: 310mm
Neliö: 310mm
Suorakaide: 340x310mm
Sahauskapasiteetti umpiaine 0 ° (C45)250mm
NippusahauskapasiteettiMax. 340x250 mm
Min. 130x10 mm
Jämäpala: 280mm
Minimi sahauspituus15mm
Teräkoko3730x34x1.1mm
Terän kallistus
Terämoottori3 KW
Syöttölaitteen pituus500mm
Syöttökelkan moottori0,75KW
Minimi jämäpala90mm
Hydraulisäiliön tilavuus20L
Jäähdytysnestetankin tilavuus50L
Hydraulimoottori0,75KW
Mitat1950x1755x1965mm
Paino1650kg
Sahauspöydän korkeus920mm

XSMART3 automaattivannesaha ominaisuudet

7" kosketusnäyttö

Imet Xsmart3 metallivannesahan ohjauspaneeli.
XSMART3 sahassa on helppo, intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jossa on 7 "kosketusnäyttö, jonka avulla kaikki koneen parametrit ja kaikki käyttöasetukset voidaan hallita täydellisesti. CNC-järjestelmän avulla käyttäjällä on mahdollisuus optimoida käyttäkokemus ja työnkulku vain muutamalla napsautuksella. Nämä ominaisuudet yhdessä vankan rakenteen kanssa tekevät XSMART3: sta täydellisen työvälineen teollisuuden sahaussovelluksiin.

Sahan kaari

Xsmart3 teräpyörät on molemmilta puolin tuettu.
XSMART3- sahakaari on hitsattu tukeva rakenne joka liikkuu kaksoispilareissa lineaarijohteilla, joka vähentää tärinää ja sitoutumista laskeutumisen aikana. Kuten monet IMET-vannesahat, myös sen terä on kallistettu (30 °) terän rasituksen vähentämiseksi ja sahaaren laskeutumisen parantamiseksi jatkuvasti ja tasaisesti samalla, kun itse sahaus tapahtuu optimoidulla suorituskyvyllä kaikilla materiaaleilla, profiileilla tai kiinteillä aineilla. Teräpyörät on molemmilta puolin tuettu laakereiden pitkäikäisyyden takaamiseksi.

Syöttölaite rullapöydällä

Imet Xsmart automaattivannesahan syöttölaite.
XSMART3 automaattivannesahan syöttölaitteen iskunpituus on 500mm ja siinä on integroitu rullapöytä materiaalin tukemiseksi. Syöttökelkka liikkuu kuularuuvin ja moottorin avulla invertterin ohjaamana. Syöttölaitteen portaalirakenne helpottaa materiaalin liikkumista ja lastaamista.

Puristimien täysi liike

Imet xsmart sahan pitkäiskuinen puristin.
XSMART3 sahassa käytetään pitkäiskuista puristinta, joka lukitsee materiaalin molemmin puolin terää pitäen materiaalin näin tukevasti paikoillaan koko sahauksen ajan.

Teränpuhdistusharja

Vannesahan Xsmart teränpuhdistusharja.
Terän pitämiseksi puhtaana ja estääkseen lastujen vahingoittamasta sahauksen laatua, puoliautomaattiset ja automaattiset IMET-sahat on vakiona varustettu nylonharjaksisilla teränpuhdistusharjalla joka auttaa poistamaan kaikki lastut ja likajäämät terästä pidentäen näin sen käyttöikää.

Pesupistooli

Pesupistoolin avulla sahausalue on helppo pitää puhtaana lastuista.
Premium Line- sarjan automaattisahat sekä puoliautomaattiset ja automaattiset Maxi Line -vannesahat on vakiona varustettu pesupistoolilla, joka on tarkoitettu pitämään työalue puhtaana ja poistamaan lastut ja jäännökset sahausalueelta, mikä pitää koneen mahdollisimman puhtaana ja tehokkaana.

Teräohjaimet

XSMART teräohjain liikkuu automaattisesti oikeaan kohtaan.
Kovametalliset ohjaimet laakereineen pidetään terä aina optimaalisessa asennossa sahaukseen nähden. Liikkuva teräohjain liikkuu automaattisesti sahauskohdan viereen puristimen mukana.

Puristuspaineen säätö

Imet metallivannesahan puristuspaineen säätö.
Kone on varustettu puristuspaineen säädöllä molemmille puristimille vakiona. Paineensäätöyksikön ansiosta voidaan sahat lyhyempiäkin mittoja sekä ohuita seinämävahvuuksia.

Lastunkuljetin

xsmart-lastunkuljetin
XSMART3 vannesahassa on vakiona lastunkuljetin, joka huolehtii lastujen tyhjennyksestä koneen käydessä.

Bonfiglioli kulmavaihde

bonfiglioli-kulmavaihde
XSMART3 vannesahassa käytetään Bonfiglioli kulmavaihdetta terämoottorilla korkean toistotarkkuuden ja toiminnan varmistamiseksi.

Pyydä tarjous tai lisätietoja