Dener plasmaleikkauskoneet

Dener plasmaleikkauskoneet Hypertherm tehoyksiköllä ja Hypertherm tai Esa ohjauksella erittäin kilpailukykyiseen hintaan.
Dener plasmaleikkauskoneet on saatavana Hypertherm 130-800 A virtalähteillä ja valittavana on eri cnc- ohjausvaihtoehtoja, suora- tai viisteleikkuupää, porausyksikkö, alaimu- tai vesipöytä, savukaasujen imuri ja paljon muita tuottavuutta parantavia vaihtoehtoja. Leikkuuleveydet 2400-4400 mm ja leikuupituudet 2000-14 000 mm. Koneen portaali on tukevarakenteinen ja mahdollistaa korkeat liikenopeudet. Servomoottorit yhdistettyinä hammasratasvetoon antavat sujuvan ja värinättömän liikkeen kaikille akseleille ja mahdollistavat tarkan paikoituksen +/- 0,02mm.
Dener Makina perustettiin vuonna 1974 Turkin Kayserissä. Yrityksestä onkin tullut yksi tärkeimmistä metallinmuovausalan valmistajista maailmanlaajuisesti ja se toimii Incesu-Kayserin teollisuusalueella, 1,3 miljoonan m²:n tiloissa. Perustamisestaan lähtien Dener Makina on omaksunut korkean laadun ja uusimman teknologian tuotannon periaatteen ja jatkaa palveluaan ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti valmistaen koneita, joilla on CE-sertifikaatti. Yritys valmistaa yli 45 vuoden konevalmistusalan kokemuksen antamalla luottamuksella pääasiassa laserkuituleikkauskoneita, servo-sähköisiä, hydraulisia ja hybridisärmäyspuristimia, levyleikkureita ja plasmaleikkauskoneita. Dener Makina on Turkin johtavia valmistajia, jonka palveluksessa on alan asiantuntevinta henkilökuntaa.

Pyydä tarjous tai lisätietoja