Dener servotoiminen särmäyspuristin

Dener servotoimiset särmäyspuristimet ovat todella nopeita ja erittäin tarkkoja. Servopuristin vaatii vain vähän huoltoa ja on käytössä hiljainen sekä kuluttaa vain vähän energiaa. Lenzen servomoottorit yhdistettynä hihnavetoon takaavat tarkan ja nopean taivutuksen, jopa 35% hydraulista nopeamman. Lisäksi koneen energiankulutus on jopa 50% pienempi hydrauliseen puristimeen verrattuna.
Hihnakäyttöisiä DDM servosärmäyspuristimia on vakiomalleina taivutuspituudesta 1530 mm aina 4080 mm taivuttavaan. Taivutustehoa löytyy 40-200 tonnia. Kone voidaan toimittaa monilla eri varustevaihtoehdoilla ja ohjausvaihtoehdoilla.
Kuularuuvilla toimivat Dener DDS -mallisarjan puristimet ovat pienien kappaleiden tehosärmääjiä. Yläpalkkia ajetaan keskellä olevalla kuularuuvin ja servomoottorin yhdistelmällä. Yksinkertainen rakenne tekee koneesta edullisen investoinnin, mutta silti hydraulisia puristimia tarkemman ja nopeamman särmäämisen. Myös koneen käyttö ja huoltokustannukset ovat erittäin edulliset. Ei öljyjen eikä suodattimien vaihtoa.
Kuularuuvikäyttöisiä servosärmäyspuristimia on vakiomalleina kahta eri taivutusleveyttä 900 ja 1300 mm. Taivutustehoa kaksi vaihtoehtoa joko 20 tai 40 tonnia. Kone voidaan toimittaa monilla eri varustevaihtoehdoilla ja ohjausvaihtoehdoilla.
Dener Makina perustettiin vuonna 1974 Turkin Kayserissä. Yrityksestä onkin tullut yksi tärkeimmistä metallinmuovausalan valmistajista maailmanlaajuisesti ja se toimii Incesu-Kayserin teollisuusalueella, 1,3 miljoonan m²:n tiloissa. Perustamisestaan lähtien Dener Makina on omaksunut korkean laadun ja uusimman teknologian tuotannon periaatteen ja jatkaa palveluaan ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti valmistaen koneita, joilla on CE-sertifikaatti. Yritys valmistaa yli 45 vuoden konevalmistusalan kokemuksen antamalla luottamuksella pääasiassa laserkuituleikkauskoneita, servo-sähköisiä, hydraulisia ja hybridisärmäyspuristimia, levyleikkureita ja plasmaleikkauskoneita. Dener Makina on Turkin johtavia valmistajia, jonka palveluksessa on alan asiantuntevinta henkilökuntaa.

Pyydä tarjous tai lisätietoja