IMET XT4 automaattisaha umpiaineiden sahaamiseen.

Tekniset tiedot:

Sahausalue 90°
Sahauskapasiteetti 90° Pyöreä: 360mm
Neliö: 360mm
Suorakaide: 360x360m
Nippusahaus max / min350x350mm
90x10mm
Teräkoko5900x41x1.3mm
Terän kallistus
Terämoottori5,5KW
Syöttölaitteen pituus500mm
Minimi jämäpala60mm (lisävarusteena 30mm)
Teränopeus15÷150 m/min
Hydraulimoottori3KW
Hydraulisäiliön tilavuus60L
Mitat2800x1777x2200mm
Sahauspöydän korkeus870mm
Lastunkuljettimen korkeus420mm
Syöttömoottori1,5KW
Paino3500kg

Imet XT4 ominaisuudet

Puristimet

Imet XT4 vannesahan puristin.
Lukituspuristin varmistaa materiaalin täydellisen lukituksen ja on varustettu innovatiivisella järjestelmällä, joka mahdollistaa kaikkien 4 leuan avaamisen itsenäisesti; tämä auttaa lataamaan koneeseen jopa ei-suorat tangot. Käyttäjä voi valita puristimien kahdesta pääkokoonpanosta: 4 leukaa (2 ennen terää ja 2 sen jälkeen) tai 2 leukaa vain terän jälkeen.

Teränkireys

Imet XT4 vannesahan hydraulinen terän kiristys.
Hydraulisylinterikäyttöistä terän kireyttä hallitaan myös vannesahan ohjelmalla. Jos konetta ei ole käytetty tietyn aikaa, ohjausjärjestelmä vapauttaa teräkireyden (vähentää jännitystä) rasituksen välttämiseksi. Terän rikkoutuessa ohjaus käskee prosessin välittömästi pysäyttää ja ilmoittaa hälytyksellä näytöllä.

Energian säästö

XT4 hydrauliyksikkö säästää energiaa.
XT-sarjan innovatiivinen hydrauliyksikkö säästää 80% energiankulutuksesta perinteiseen yksikköön verrattuna: voimayksikkömme kuluttaa 3 Kw / h päivässä, kun taas muut yksiköt kuluttavat n.16 Kw / h päivässä. Säästät jopa 400 euroa vuodessa (tiedot on laskettu 8 tunnin päivittäisen käytön mukaan, 220 työpäivää vuodessa).

Irroitusjärjestelmä

Kappaleen irroitusjärjestelmä säästää vannesahan terää.
Sahauksen päätyttyä järjestelmä sallii terän irrottamisen kappaleesta ennen kaaren nousua, mikä vähentää terän ja materiaalin välistä kitkaa. Tämä prosessi lisää leikkaustehokkuutta ja säästää terän käyttöikää, kun käytetään kovametalliteriä ja / tai nippusahauslaitetta.

Teräohjaimet

xt4-teraohjain
Teräohjaimien kovametallipalat pidetään hydraulisesti yhteydessä terään; teräohjaimet on varustettu sementoiduilla, karkaistuilla ja hiotuilla sivuttaisilla ohjausteloilla, joita on helppo säätää. Teräohjaimen sisällä on terän takaosaan nojaava kovametalli-rengaslaakeri, joka tarjoaa parhaan kohdistuksen ja säästää laakerin käyttöikää.

Imet SENSE

Imet Sense kappaleen tunnistus.
IMET Sense nopeuttaa sahausaikoja ja optimoi terän nopean lähestymistavan materiaaliin: kun terä tulee n.10 mm: n päähän kappaleeseen, kone käyttää nopeampia sahausparametreja (lisätty materiaaliparametrit-taulukkoon), joita sovelletaan materiaaliin .Mekaaninen materiaalin tunnistuksen anturi tunnistaa materiaalin jolloin pikalähestyminen voidaan tehdä kappaleen lähelle, nopeuttaen sahaustyökiertoa merkittävästi. Teräohjaimiin asennettu mikrokytkin tunnistaa sahauksen päättymisen ja nostaa kaaren ylös automaattisesti.

Lastunkuljetin

Imet XT4 vannesahan lastunkuljetin.
XT-sarjan koneet on varustettu perusvarustuksena lastunkuljettimella, joka poistaa materiaalin korkeudelle 420 mm.


Pyydä tarjous tai lisätietoja